Sopimusoikeus

Sopimusoikeus

Hyvin laadittu sopimus ehkäisee ongelmia. Sopimustekstin pitää olla täsmällistä ja ymmärrettävää. Epäselvät ja sekavat lausekkeet eivät ole yleensä osoitus asian vaikeudesta, vaan sopimuksen laatijan osaamattomuudesta. Sopimusten laatiminen on ydinosaamisaluettamme.

Pätevän lakimiehen laatimat mallisopimukset ja yleiset sopimusehdot auttavat kaupanteossa ja riskienhallinnassa. Nokkela juristi osaa laatia sopimusehdot, jotka siirtävät lähes kaiken vastuun toiselle sopijapuolelle. Hyvä liikejuristi ei kuitenkaan tällaisia täysin yksipuolisia ehtoja välttämättä suosittele. Juridinen luusilmä voi olla sokea – myös kaupalliset näkökohdat ja liikesuhteiden jatkuvuus tulee ottaa huomioon.   

Laadimme päivittäin erilaisia sopimuksia, muun muassa työsopimuksia, osakassopimuksia, erilaisia palvelusopimuksia ja puitesopimuksia sekä kauppakirjoja tavallisista kiinteistökauppakirjoista aina monimutkaisiin yrityskauppasopimuksiin. Avustamme päämiehiämme sopimusneuvotteluissa ja myös sopimuksiin liittyvissä riitaisuuksissa. Laadimme laadukkaita sopimuksia sekä suomeksi että englanniksi. 

Lue lisää aiheesta:

Osakassopimus – milloin tarvitaan ja mitä voidaan sopia?

Ylivoimainen este ja liikavaikeus

Tarvitsetko palveluitamme?

Asiantuntijamme pitävät sinun oikeuksistasi kiinni