×

Change Language

FI EN SV
×
×

Sopimusoikeus

Sopimusoikeus

Hyvin laadittu sopimus ehkäisee ongelmia. Sopimustekstin pitää olla täsmällistä ja ymmärrettävää. Epäselvät ja sekavat lausekkeet eivät ole yleensä osoitus asian vaikeudesta, vaan sopimuksen laatijan osaamattomuudesta. Sopimusten laatiminen on ydinosaamisaluettamme.

Pätevän lakimiehen laatimat mallisopimukset ja yleiset sopimusehdot auttavat kaupanteossa ja riskienhallinnassa. Kokenut juristi osaa laatia sopimusehdot, jotka siirtävät lähes kaiken vastuun toiselle sopijapuolelle. Hyvä liikejuristi ei tällaisia täysin yksipuolisia ehtoja välttämättä suosittele. Juridinen luusilmä voi olla sokea. Myös kaupalliset näkökohdat ja liikesuhteiden jatkuvuus tulee ottaa huomioon.   

Laadimme päivittäin erilaisia sopimuksia, muun muassa työsopimuksia, osakassopimuksia, erilaisia palvelusopimuksia ja puitesopimuksia, kauppakirjoja tavallisista kiinteistökauppakirjoista aina monimutkaisiin yrityskauppasopimuksiin. Avustamme päämiehiämme sopimusneuvotteluissa ja myös sopimuksiin liittyvissä riitaisuuksissa. Laadimme sopimuksia sekä suomeksi että englanniksi. 

Tarvitsetko palveluitamme?

Asiantuntijamme pitävät sinun oikeuksistasi kiinni