×

Change Language

FI EN SV
×
×

Yrityskaupat

Yrityskaupat

Jo yrityskauppaa suunniteltaessa asiantuntija-apu on paikallaan. Sekä myyjän että ostajan näkökulmasta vastuukysymykset ja verovaikutukset vaihtelevat riippuen siitä, onko kaupan kohteena liiketoiminta, yhtiöosuudet vai yhtiön osakekanta. Kaupan kohdetta voidaan joutua valmistamaan myyntikuntoon erilaisin toimenpitein.

Aiesopimus, esisopimus, salassapitosopimus tai -sitoumus, due diligence, kilpailukielto, rekrytointikielto. Yrityskauppaa suunnittelevan pitäisi tuntea muun muassa kaikkien näiden tarve, käyttötarkoitus ja merkitys. Valitettavan usein näin ei kuitenkaan ole.

Kauppakirja voi olla pienissä kaupoissa hyvinkin yksinkertainen, mutta usein myyjän vakuutukset siitä, millainen kohde on, vastuunrajoitukset, maksujärjestelyt ja monet muut seikat vaativat laajemman sopimuksen.

Avustamme jatkuvasti sekä ostajia että myyjiä niin pienissä kuin hyvin suurissakin yrityskaupoissa kaikissa kauppaprosessin vaiheissa. Laadimme sopimuksia suomeksi ja englanniksi. Yrityksen arvonmääritykseen tarjoamme oman kokemuksen ohella yhteistyökumppanimme asiantuntemuksen.

Tarvitsetko palveluitamme?

Asiantuntijamme pitävät sinun oikeuksistasi kiinni