T_PLACEHOLDER_IMAGE
09.02.2024

Haemme lakimiestä


TYÖPAIKKAILMOITUS – ASIANAJOTOIMISTO SURAKKA OY

Asianajotoimisto Surakka on toiminut Joensuussa 1940-luvulta lähtien. Toimistomme tunnetaan erityisesti liikejuridiikan osaamisestaan, mutta hoidamme yhtä lailla kaiken tyyppisiä yksityishenkilöiden toimeksiantoja rikosasiat mukaan lukien. Vankan kokemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta pystymme tarjoamaan laadukkaan palvelun kaikissa lakiasioissa niin yksityishenkilöille, yrityksille kuin julkisyhteisöille.

Tarjoamme työntekijälle monipuolisia työtehtäviä ja sopivasti haastetta työssä kehittyäkseen. Toimistollamme on modernit tilat Joensuun keskustassa ja kaikkinensa loistavat puitteet työntekemiselle. Työyhteisössämme vallitsee rento, mutta opettavainen ilmapiiri uutta työntekijää ajatellen. Meillä pääset tutustumaan erittäin laaja-alaisesti juridiikan eri osa-alueisiin ja näkemään asianajomaailmaa aitiopaikalta.

Haemme nyt joukkoomme

                                                                                LAKIMIESTÄ

Haemme lakimiestä, jonka tehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisten asianajotoimeksiantojen hoitaminen. Työtehtävien sekä hoidettavien toimeksiantojen laatu katsotaan valittavan henkilön kokemuksen sekä toiveidenkin pohjalta. Tehtävää voi hakea jo kokeneemmat ammattilaiset tai vasta valmistumisvaiheessa olevat tulevat oikeustieteiden maisterit.

Lakimiehen tehtävä voisi alkaa kevään tai kesän 2024 aikana, mutta tarkemmasta ajasta voimme keskustella.

____________________________________

 

Pyydämme lähettämään hakemuksen ansioluetteloineen asianajaja Maija Laukkaselle osoitteeseen maija.laukkanen@surakka.fi 25.2.2024 mennessä. Hän antaa myös lisätietoja paikkaan liittyen joko sähköpostitse tai numerosta 050 350 1921.