T_PLACEHOLDER_IMAGE
23.03.2021

Yrityksen kuntokartoitus webinaari 14.5.2021

Toimistomme järjestää webinaarin yhteistyössä Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry:n Jatkis-hankkeen ja Tilitoimisto Likvidin kanssa.

Onko sinulla oikea ja riittävä kuva yrityksesi taloustilanteesta ja seurataanko sitä riittävästi? Ovatko sopimukset ajantasaisia ja onko niissä varauduttu riittävästi ongelmatilanteisiin? Entä onko yrityksessäsi varauduttu avainhenkilöstön yllättäviin poislähtöihin tai omaan sairastumiseesi?

Koulutuksessa käydään läpi keskeisimmät taloudelliset ja oikeudelliset kysymykset, jotka yrittäjän olisi syytä säännöllisesti kartoittaa yrityksessään. Kuntokartoitus palvelee myös yrityksen mahdollista myyntikuntoon laittamista.

Kouluttajina toimivat asianajaja Juha-Pekka Vatanen Asianajotoimisto Surakka Oy:stä ja yrittäjä Tuomo Kolehmainen Tilitoimisto Likvidi Oy:stä.

Tilaisuudet järjestetään Microsoft Teams -alustan kautta. Linkit webinaareihin toimitetaan sähköpostitse osallistujille. Webinaarit ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Ilmoittaudu 12.4. mennessä alla olevan linkin kautta 

Omistajanvaihdokset: yrityksen kuntokartoitus