T_PLACEHOLDER_IMAGE
03.03.2023

Haemme lakimiestä ja lakimiesharjoittelijaa

Tule meille töihin!

Haemme nyt joukkoomme lakimiestä ja lakimiesharjoittelijaa. Tarjoamme valittaville henkilöille monipuolisia työtehtäviä ja sopivasti haastetta työssä kehittymiseen. Toimistollamme on modernit tilat Joensuun keskustassa ja kaikkinensa loistavat puitteet työn tekemiselle. Työyhteisössämme vallitsee rento, mutta opettavainen ilmapiiri uutta työntekijää ajatellen. Meillä pääset tutustumaan erittäin laaja-alaisesti juridiikan eri osa-alueisiin sekä näkemään ja kokemaan asianajomaailmaa aitiopaikalta.

____________________________________

LAKIMIES

Haemme lakimiestä, jonka tehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisten asianajotoimeksiantojen hoitaminen. Työtehtävien sekä hoidettavien toimeksiantojen laatu katsotaan ainakin aluksi valittavan henkilön kokemuksen sekä toiveidenkin pohjalta. Tehtävää voi hakea jo kokeneemmat ammattilaiset tai vasta valmistumisvaiheessa olevat tulevat oikeustieteiden maisterit. Mikäli olet jo asianajaja tai luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, katsotaan se eduksesi.

 

LAKIMIESHARJOITTELIJA

Haemme lakimiesharjoittelijaa, jonka tehtäviin kuuluu lakimiestemme avustaminen toimeksiantoihin liittyvissä töissä sekä asianajosihteerimme avustaminen hänen tehtävissään. Toivomme harjoittelijan olevan oikeustieteiden opiskelija. Työ on osa-aikaista ja opintojen suorittaminen töiden ohella on täysin mahdollista. Kesäkuukausien aikana työtä voi olla mahdollista tehdä enemmänkin harjoittelijan niin halutessa.

____________________________________

Valittujen henkilöiden työnkuva räätälöidään heidän kokemuksen, osaamisen ja toiveiden mukaan. Sekä lakimiehen että lakimiesharjoittelijan tehtävä voisi alkaa kevään tai kesän 2023 aikana, mutta tarkemmin ajoista voimme keskustella valittujen henkilöiden kanssa.

Pyydämme lähettämään hakemuksenne ansioluetteloineen 26.3.2023 mennessä asianajaja Maija Laukkaselle osoitteeseen maija.laukkanen@surakka.fi. Hän antaa myös lisätietoja paikkoihin liittyen sähköpostitse sekä puhelimitse numerosta 050 350 1921.